15 tunge år!

Marika Lejon.
Marika Lejon. Foto: Marika Mørkestøl 2011

Hei verden. Jeg er tilbake. Etter at moren min fikk kreft i 2004, har livet vært veldig tøft. Hun klarte å holde seg i live i 10 år, men det var en knallhard kamp. Nylig døde også pappaen min, men nå har jeg sagt til universet at det er nok. Nå vil jeg tenke på meg og mitt, og jobbe aktivt med å sette alt som har skjedd bak meg.

Mange lurer på om jeg skal jobbe mer med musikk. Enn så lenge gjør jeg ikke det, men jeg har lyst. Jeg har bare ikke ork. Jeg vet ikke hva jeg skal skrive låter om. Etter litt tankevirksomhet har jeg kommet frem til at jeg bør bearbeide de 15 årene jeg har vært gjennom. Jeg burde skrive om å miste mine nærmeste, sette andre først og sette livet på hold. Jeg har hele tiden sagt at jeg døde sammen med mamma og jeg må bli kjent med mitt nye jeg. Min nye hverdag. I går tenkte jeg at det ikke er sant. Jeg lever enda og jeg er den samme Marika – selvfølgelig mer voksen!

Du som velger å følge meg her på mine nye nettsider, vil bli med på min reise tilbake til musikken. Om det vil gå – det kan jeg dessverre ikke love. Jeg har virkelig mistet lidenskapen til musikk. Som sagt, jeg har LYST, men jeg finner det ikke tilbake. Med denne nettsiden skal jeg i hvert fall prøve.

Takk for at du leste og velkommen tilbake <3