Ferie på kontoret

Nå har jeg vært tilbake på kontoret i noen uker. Det føles som fritid, fordi jeg endelig kan konsentrere meg om oppgaver uten å bli forstyrret av babyen.

Heldigvis er jeg glad i jobben min. Selv om jeg ikke er på jobb, sitter jeg vanligvis på mobilen eller macen min og jobber uansett. Jeg er heldig som brenner for det jeg jobber med. Å jobbe med digital markedsføring og merkevarebygging er noe av det gøyeste jeg vet om, og jeg vil helst lære så mye som mulig hele tiden. Spesielt merkevarebygging og strategi står mitt hjerte nært. Sånn har jeg følt det helt siden jeg begynte på Universitetet i Oslo i 2003. Mine yndlingsfag var medieretorikk, semiotikk, diskursanalyse og mediepåvirkning. Det eneste jeg ikke hadde så mye av på Universitetet var den digitale biten. Det var derfor jeg tok webproduksjon på NTNU etter masterutdanningen.

Hver tirsdag og fredag har vi hjemmekontor. Det er da jeg får gjort mest faktisk.

Å være glad i faget sitt

Etter ni måneder i mammaperm hvor det har vært vanskelig å sitte konsentrert foran en skjerm, så føles det faktisk som ferie å begynne å jobbe igjen. Jeg har det mye bedre med hodet mitt når jeg får bruke det. Det er ikke sikkert det er slik for alle, men mange mammaer føler det nok slik etter permisjon. Så tror jeg også mye handler om at man har gjort riktige valg når det kommer til studier og fagområde. Man må gjøre det man brenner for. Da er det ekstra hyggelig å komme tilbake på jobb.

Det spiller ikke så veldig stor rolle hvilken bransje jeg jobber i, så lenge jeg kan jobbe med fagene mine. Markedsføring og kommunikasjon trengs i alle bransjer. Så har det selvfølgelig alt å si at man har gode kolleger rundt seg. Man må trives på jobb. Nå som jeg endelig jobber igjen for fullt, er høydepunktet å komme hjem til to glade døtre som er glade for å se mamma igjen etter en lang dag.

Mine blide små lykketroll ❤️

Politikk som svikter

Akkurat nå er det pappa som er hjemme med Donatella. Vi har søkt om barnehageplass, men ikke fått noe enda. Det er helt tullete hvordan systemet funker i dag. At det kun er ett opptak i året og så utrolig vanskelig å få en plass. En av mange grunner til at man ikke ønsker seg flere barn. Ingenting er lagt godt nok til rette for mødre. Egentlig hadde jeg tenkt å skrive et blogginnlegg om ting jeg er misfornøyd med politisk. Det er så utrolig mye å klage på for tiden, og i mine øyne går det meste i gal retning på mange områder i samfunnet i dag. Kanskje det kommer et slikt blogginnlegg neste uke. Akkurat nå orker jeg ikke min egen tirade.

Helgen som gikk ble brukt på nettsider som måtte oppdatere php-versjon. Det er viktig å sørge for at alle plug-ins og temaer er oppdaterte og funker i nye php-versjoner. Vin og data er alltid en bra kombo i helgen. Hvis du drømmer om din egen blogg eller nettside, lager jeg den gjerne for deg. Det er bare å ta kontakt med meg her: www.marikamedia.no

Ha en fin uke alle sammen ❤️