Godt nytt år!

Godt nytt år, alle sammen! I dag var første arbeidsdag etter en jul jeg hadde gruet meg sånn til. Faktisk ble den vidunderlig fin, selv om vi ikke fikk feiret med familien på Island. Vi fikk virkelig tid til å nyte julestemningen og for første gang synes jeg faktisk det var koselig og moro å lage mat. Jeg og mannen min delte på matlagingen og jeg tok lillejulaften, 2. juledag og nyttårsfrokosten.

Det ble ganske mye mat og god vin i litt for mange dager etter hverandre, så jeg har gledet meg veldig til å starte på jobb igjen. Jeg er mest glad i rutiner og minst mulig latskap. Blir jeg litt lat, så mister jeg driven min. For å ha det bra trenger jeg planlegging, struktur og handling. Til og med når jeg er på ferie i utlandet, så prøver jeg å starte dagen med trening og svømming. Har aldri skeiet noe særlig ut med mat, men det blir litt mer enn vanlig i julen. Man kjenner kroppen blir doven da.

Så stolt av min kylling med stuffing. First time making and tasted absolutely fantastic =)

Morgentrening og VR-gaming

Et stort ønske jeg hadde for det nye året, var å legge all treningen min til morgenen før jobb. I dag stod jeg opp en time tidligere, trente styrke og deretter Beat Saber, som er et VR-spill med mye bevegelse. Jeg fikk nemlig VR-briller i julegave. Det er skikkelig gøy! Så nå håper jeg at denne rutinen fortsetter slik fremover. Gleder meg allerede til i morgen tidlig. Vanligvis har jeg trent 3-4 ganger i uken, mest i helgen når jeg står opp. Nå tenker jeg å heller trene færre muskelgrupper om gangen og seks ganger i uken. Da tar det kortere tid, og det blir svært enkelt å gjennomføre. Jeg trente på denne måten hele julen, bare at da sov jeg jo til 10:00.

Vi har virkelig fått sove denne julen. Til og med datteren vår har sovet lenge. Det var ikke så enkelt å legge henne i går kveld, men hun klarte helt greit å stå opp (veldig trøtt da). Så sovnet hun som en stein til vanlig tid i dag.

Lorren Karlotta koser seg med VR-brillene
Lorren koser seg med eventyr.

Hvordan blir det nye året?

I år skal mye ting på plass. De som kjøpte leiligheten vår, tar over i mars. Vi begynner ikke å gjøre noe med huset, før de tar over. Akkurat nå er vi veldig usikre på hvor mye vi har å rutte med, fordi vi ikke har snakket helt ferdig med banken enda. Hvis ikke ting går som vi planlegger, så må vi gjøre noen tiltak. Det blir spennende å se hvordan året blir. En ting er sikkert og det er at både mannen min og jeg liker å jobbe hardt for å få til det vi vil. Jeg lever veldig etter det at man kun lever en gang. Vil du noe, så må du gjøre det, før det blir for sent. Stå på! Så er det veldig viktig å ta en liten pause mellom slagene og nyte livet. Leve livet! Det er vi også flinke til.

Andre ting som skal skje i år er at jeg skal lage mer musikk, mer smykker og bli enda flinkere på digitale ting. Nå har jeg oppdaget masse nye muligheter i VR. Har lyst til å kjøpe meg VR-kamera og begynne å klippe VR-filmer. Kanskje til og med kjøpe grønne gardiner og gummigulv til å lage mixed reality-filmer. Jeg trenger også ferie i utlandet i år. Vi vurderer litt forskjellige ting, og jeg gleder meg til å reise igjen.

Marika_Lejon_juletrening
Fra min juletrening hjemme i treningsstudioet mitt. Har gått opp ca to kilo i jula, men her ser man på huden over biceps, at det trolig er mest vann. Viktig å fylle glykogenlagrene og booste musklene litt.

Nå er det litt sent og jeg skal jo trene i morgen tidlig. Derfor sier jeg god natt nå! Snakkes snart.