fbpx

Julegaver — ønskeliste

Mange spør hva vi ønsker oss til jul. Jeg har snakket med datteren og mannen min. Her er det vi ønsker oss under juletreet i 2021.

Brukte eller selvlagde ting? Ja takk, gjerne!

Selv handler jeg mye i vintage-butikker, bruktmarkeder og finn.no. Gjenbruk er helt innafor og det trengs absolutt ikke byttelapper eller origialemballasjer for at vi skal være fornøyd. Nå er det kanskje ikke så enkelt å kjøpe brukte duftelys, men det går jo absolutt an å lage dette selv! Vi har fått brukte og selvproduserte gaver før, og vi elsker det. Så er det fint å ta vare på jorda ved å unngå unødvendig forbruk.

Hvis du trenger noen julegavetips kan jeg anbefale å sjekke ut nettbutikken min. Jeg lager smykker av ekte slangeskinn fra mine egne kvelerslanger. De bytter skinn hver femte uke. Trykker du på bildet åpnes butikken i nytt vindu.

Smykker av ekte slangeskinn.
Mansjettknapper av ekte slangeskinn og glass.

Kjære, julenisse — her er ønskelisten!

Duftelys og diffuser

Dufter blir vi aldri lei av. Vi liker litt tunge og krydret dufter. Eksempel er eik, vanilje, lær, røyk og musk. Andre dufter som er mer friske passer godt til soverom, så vi blir fornøyde uansett. Favoritter er Voluspa og Rituals.

Vi elsker duftelys!

Såpe og duft fra Rituals

Jeg er ofte på Rituals. Hos oss er mesteparten av såper, salter og dufter fra Rituals. Her er den absolutte favoritten Black Oudh, men vi liker også de andre duftene de har.

Den beste duften hos Rituals!

Interiør

Vi har ofte gjester og liker å pynte bord og hyller. Vi setter stor pris på små detaljer og liker lekne pyntegjenstander med farger. Hos oss har vi litt fra Kay Bojesen, Kosta Boda, iittala, Magnor og Versace. Vi har ingenting fra Bjørn Wiinblad, så vi kunne gjerne tenke oss en liten vase eller lignende. Vi liker også Jonathan Adler og elsker Versace, men det er i en prisklasse som vi ikke forventer under juletreet (bortsett fra hvis du er millionær og i tillegg nær venn/familie 😅)

Bjørn Wiinblad vaser kan kjøpes på Christiania Glasmagasin

Nutcracker Collection

Lorren Karlotta har danset på ballettskole siden hun var tre år. Hun elsker Nøtteknekkeren og har sagt at hun ønsker seg alt fra Kitchencraft Nutcracker Collection. Vi kan jo si at hele familien digger denne serien, så det kan godt være en gave til oss alle.

Kjøkkenutstyr

Vi trenger litt kjøkkenutstyr. Vi skulle gjerne hatt flere øser, stekespader og diverse andre ting til servering. Vi mangler morter! Nesten alt vi har går i gullfarger, tre og mørke farger.

Kjøkkenutstyr er alltid greit å ha!

Puter og pynt med påfugl

Lorren Karlotta elsker påfugler. Det er fordi bestefaren hennes hadde en påfugl og hun tenker på bestefar når hun ser disse vakre fuglene. Hun sa at hun vil ha puter, dynetrekk, pyntefigurer og alt annet som går an å få med påfugler på. Hun har allerede fjær fra påfuglen til bestefar.

Lorren Karlotta ønsker seg putetrekk og pynt med påfugler på.

Blå kjoler, øredobber og hårpynt til Lorren Karlotta

Lorren Karlotta ønsker seg kjoler/skjørt, øredobber og hårpynt. Yndlingsfargen hennes er blått, som de vakre øynene hennes. Her er et utvalg av bilder hun lagret på telefonen min. Størrelsen hennes er 122 (hun blir syv år). Øredobber må være allergivennlig.

Hun elsker blå kjoler!
Lorren Karlotta liker bling bling helst i blått.
Lorren Karlotta ønsker seg hårpynt i blått.

Så var det mitt julegaveønske!

Jeg må snike inn mine egne ønsker. Dette er hva jeg ønsker meg fra deg, Arnthor. Onyx øredobber i gull! Her er noen bilder av øredobber jeg liker.

Hvis du har litt penger til overs, så vil jeg gjerne ha en matchende ring.

Da har de som måtte trenge det fått en følelse av hva vi ønsker oss til jul. Håper noen som ikke vet hva de ønsker seg fikk litt inspirasjon. Ofte har man jo alt man trenger og da synes jeg det er fint å ønske seg noe som gir velvære.

God førjulstid og lykke til med bærekraftig julehandel (så langt det lar seg gjøre).