fbpx

Om Marika

Marika Lejon er norsk artist, låtskriver og produsent født i Stavanger. Hun er oppvokst i Søgne — nå bosatt på Langhus med sin mann og to døtre. Hun er også kjent som feminist, medieviter, digital markedsfører, smykkekunstner, blogger, kostveileder og styreleder i Ski Kunstforening.

I år 2000 ble Lejon kåret som beste vokalist i NM i Rock. Videre har hun deltatt i Kjempesjansen på NRK hvor hun vant en pengepremie til å produsere sin første plate. Hun deltok i Melodi Grand Prix i 2007 og 2011, Norske Talenter i 2009 og Kjendis Charterfeber (TV3) i 2011. Hun tok en lang pause fra musikken, da foreldrene hennes gikk bort. Les mer om Marika på wikipedia.

Her er en oversikt over andre nettsteder knyttet til Marika Lejon.

Luxury By Lions

Nettbutikk hvor Marika selger håndlagde smykker, såper og andre ting hun lager. Her finner du unike gaver og små skatter.

MarikaMedia

Marika jobber til daglig som digital markedsfører. Hun hjelper små og større bedrifter med digital markedsføring, merkevarebygging og webproduksjon. Trenger du en nettside eller hjelp med markedsføring, kan du besøke MarikaMedia.

Ski Kunstforening

Ski Kunstforening

Marika er styreleder i Ski Kunstforening. Her kan du bli medlem og delta på VIP-kvelder, utstillinger, kurs og workshops. Det koster 300,- kr i året å være medlem. Les mer her.